Meat the Green

Recipes from the Butchery of the World's First Vegetarian Restaurant

AT Verlag, 2016. 160 S. 80 farb. Abb. 250 mm, Gebunden

ISBN: 9783038009580

49,00 €

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Mitarbeit: Haas, Stefan. Herausgegeben von Hiltl, Rolf. Fotos: Müller, Sylvan

As the oldest vegetarian restaurant in the world, according to Guinness World Records, Hiltl has been flying the flag for healthy meat-free indulgence since 1898. In 2013, this pioneer of vegetarian and vegan cuisine opened Switzerland's first vegetarian butchery, where vegetables, tofu, seitan, tempeh and the like have been butchered ever since.

Meat the Green reinterprets our favourite meat and fish classics in delicious vegetarian and vegan versions and reveals many of Hiltl's mostclosely guarded secrets: sausage and cheese salad, cordon bleu, meatloaf, crab cakes and, at last, the famous Hiltl tartare.

The result is 60 original, surprising and delightful dishes that will make even the most hardened carnivore's mouth water. From starters and mains to sandwiches, snacks and even treats for the barbecue, Hiltl's vegetarian butchery cookbook will put meat on the bones of your vegetarian cookery.

Sharpen your knives, and dig in!

Rolf Hiltl führt seit 1998 zusammen mit seiner Frau Marielle das Restaurant Hiltl in Zürich in vierter Generation. Hiltl absolvierte eine Kochlehre im Grand Hotel Dolder in Zürich. Nach dem Dolder folgten die Hotelfachschule in Lausanne und Auslandaufenthalte in San Francisco, Acapulco und Paris. Die von Rolf Hiltl und seinem Team für dieses Buch entwickelten Rezepte beweisen, dass der moderne Teilzeit-Vegetarier als Feinschmecker gesundes Essen mit Genuss zu kombinieren vermag.



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